miercuri, 11 septembrie 2013

Tarta cu cacao

Ingrediente:
- 3 oua (sau 1 ou si 2 albusuri)
- 1 iaurt mare sau 2 mici cu 0% grasimi
- 3 linguri de indulcitor lichid sau praf
- esenta de vanilie
- 200ml lapte degresat
- 11 linguri de tarate de ovaz
- 1 lingura cacao degresata

Preparare:
Intr-un bol se bat albusurile spuma si se adauga apoi indulcitorul si galbenusurile, amestecand bine. In alt bol se amesteca taratele cu laptele, iaurtul, esenta de vanilie si cacao, si se lasa cam 10 min sa se inmnoaie taratele. Apoi se adauga si continutul primului bol si se mai amesteca bine inca o data. La final, se pune amestecul (care este o crema lichida dar groasa) intr-o tava de tarta antiadeziva (de ex. Tefal) la cuptor. Se lasa la foc mediu cam 20-30 min, in functie de puterea cuptorului.
Reteta este preluata de pe un blog in limba spaniola, testata de mine si aprobata :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu