joi, 12 septembrie 2013

Sarmalute DUKAN dietetice

PERIOADA: CROAZIERA
Timp de preparare: 2 ore
Dificultate: scazuta

Ingrediente:
700 gr de carne de vita tocata
1 ou
sare, piper

cimbru, condimente pt sarmale
ciuperci, o cutie
3 morcovi
varza murata


PREPARARE:
Ciupercile, ceapa si morcovul se calesc intr-o tigaie de teflon. Se adauga si carnea si se lasa pana se rumeneste putin.

SE taie frunzele de varza si se pregaesc pentru foile de sarmale. Tapetati oala cu varza taiata si abia apoi adaugati sarmalele gata invelite in varza.

Peste adaugati iar varza taiata marunt si adaugati 2 lg de bulion.
Se adauga apa.

Se lasa la foc mic o ora si jumatate , doua ore.
 Pofta Buna!



Turtite Dukan
Perioada: ATAC
Timp de preparare: 10 min
Ingrediente: 1 ou, 2 linguri branza 0%, 2 linguri tarate de ovaz, 
sare, 2 linguri indulcitor si esenta de rom dupa gust


Se amesteca ingredintele si cantitatea care incape intr-o lingura se aseaza intr-o tigaie de teflon. Se lasa 2-4 minute la foc mic cu capac, dupa care se intorc pana se rumenesc. Sunt perfecte pentru perioadele de atac si croaziera.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu