miercuri, 11 septembrie 2013

Pizza cu ton si somon

Va prezint aici o reteta delicioasa de pizza, de la prietena mea, potrivita si pentru zilele de atac sau PP.
Blat: 2 oua si un albus
250gr branza de vaci degresata sau iaurt mai gros
4 linguri de tarate de ovaz
sare
praf de copt – optional
Sosul de rosii: intr-o tigaie sau craticioara punem la prajit fara ulei ceapa, apoi adaugam rosii in bulion taiate, sare, piper, chili. Se lasa la fiert pana scade bine.
Umplutura:
2 conserve ton in suc propriu, 1/2 pachet somon afumat, capere, sos de rosii, 2-3 linguri de cascaval light de la Hochland. Blatul se lasa la copt cca. 10 min, dupa care se scoate, se adauga sos natural de rosii cu condimente si ceapa, apoi se presara tonul scurs bine de apa inainte, somonul, caperele si se mai lasa la cuptor 10 min. La sfarsit, adaugam cascavalul si oregano. Pofta buna!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu