Categorie:
- Feluri principale
Etapa:
Croaziera
Portii:
4
Timp de preparare:
10 min
Timp de gatire:
1 ora
Dificultate:
Scazuta
Ingrediente:
1 dovlecel
1/2 varza
1 vanata (eu am avut vanata deja coapta, congelata)
1 rosie
1 ardei gras
1-2 cepe verzi
1 piept pui
1 morcov
verdeata (eu am pus doar patrunjel, se poate adauga marar)
1/2 varza
1 vanata (eu am avut vanata deja coapta, congelata)
1 rosie
1 ardei gras
1-2 cepe verzi
1 piept pui
1 morcov
verdeata (eu am pus doar patrunjel, se poate adauga marar)
Pasi pentru executare:
Am taiat legumele rondele, in afara de varza, pe care am tocat-o normal si le-am asezat pe toate in straturi astfel: primul strat dovleceii, al doilea strat varza, pieptul de pui taiat cubulete, deasupra un strat de vinete, un start de ardei gras, ceapa verde si morcov ras, un strat de rosii feliate si 2-3 linguri rosii decojite din conserva. (fara zahar si fara ulei, doar in suc propriu)
Am asezonat cu sare si fulgi de chili si am dat tava o ora la cuptorul incins (200 gr).Am scos tava din cuptor si am presarat patrunjel proaspat.
Am asezonat cu sare si fulgi de chili si am dat tava o ora la cuptorul incins (200 gr).Am scos tava din cuptor si am presarat patrunjel proaspat.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu