Categorie:
- Desert
Etapa:
Atac
Portii:
6
Timp de preparare:
10 min
Timp de gatire:
30 min
Dificultate:
Scazuta
Ingrediente:
Pentru blat:
1 ou + un albus
1 + 1/2 linguri tarate de ovaz
indulcitor dupa gust
putin praf de copt
1 ou + un albus
1 + 1/2 linguri tarate de ovaz
indulcitor dupa gust
putin praf de copt
Pentru crema de branza:
500 g branza de vaci 0%
100- 150 g Activia Light (iaurt 0%)
1 galbenus de ou
indulcitor dupa gust
esenta de vanilie
fructe de goji uscate
500 g branza de vaci 0%
100- 150 g Activia Light (iaurt 0%)
1 galbenus de ou
indulcitor dupa gust
esenta de vanilie
fructe de goji uscate
Pasi pentru executare:
Blat: Se freaca galbenusul cu indulcitor. Albusurile se bat separat si apoi se amesteca cu galbenusul, taratele de ovaz si putin praf de copt. Se lasa la odihnit vreo 10 minute, dupa care se pune intr-o forma de tort mai mica si se da la cuptor 10 minute.
Crema: Se freaca galbenusul cu indulcitor, se adauga iaurtul, branza si esenta de vanilie si se omogenizeaza. Se pun si fructele de goji.
Dupa cele 10 minute, se scoate aluatul si se pune peste el crema de branza si se mai da la cuptor inca 20 minute.
- Eu am cuptor pe gaz si am copt la 150-170 de grade, daca dau mai mult se arde pe fund.
- Data viitoare voi adauga si scortisoara in blat, acum m-am gandit la asta dupa ce deja dadusem prajitura la cuptor.
- La mine a crescut destul de bine blatul, chiar crapase dupa 10 minute, insa s-a mai lasat dupa ce am pus branza.
- Data viitoare voi adauga si scortisoara in blat, acum m-am gandit la asta dupa ce deja dadusem prajitura la cuptor.
- La mine a crescut destul de bine blatul, chiar crapase dupa 10 minute, insa s-a mai lasat dupa ce am pus branza.
Pofta buna si spor la dieta!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu