miercuri, 11 septembrie 2013

Lipie cu gluten

Categorie:

Etapa: 
Croaziera
Portii: 
1
Timp de preparare: 
5 min
Timp de gatire: 
15 min
Dificultate: 
Scazuta
Ingrediente: 
1 ou
2 lg tarate de ovaz
4 lg gluten
3 lg Lacteea 0.2% grasime
1/2 plic praf de copt
sare
Pasi pentru executare: 
Se amesteca toate ingredientele si se formeaza o mingiuta de aluat.
se intinde cu sucitorul (aveti grija sa presarati gluten pe suprafata de lucru si pe aluat inainte sa-l intindeti deoare este foarte lipicios.)
Se aseaza in tava pe hartie de copt si se da la cuptor aprox. 15 min la 180 grade, in functie de cuptor (la mine a durat 20 min la cuptorul electric, 15 min la cuptor normal pe gaz)
Eu am mancat jumatate cald, tare buna a mai fost.
Cealalta jumatate am savurat-o cu crema de branza degresata, marar si putina ceapa maruntita.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu