Dacă v-am dat rețeta de piure dulce de dovleac eu zic să vă și dau o sugestie pentru modul în care puteți folosi acest piure în alte preparate. Nouă ne-au plăcut foarte mult aceste cupcakes la care am făcut un frosting pe bază de brânză și dovleac.
Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă
Ingrediente cupcakes (6 bucăți):
-4 lg tărâțe de ovăz
-2 lg tărâțe de grâu
-6 lg lapte praf degresat
- 2 ouă
- 50 ml lapte degresat
- 3 lg piure dulce de dovleac
- 1 lgt cu vârf praf de copt
- 3 lg îndulcitor (sau după gust)
- 1 lgt scorțișoară
Ingrediente pentru frosting:
-3 lg brânză degresată sau quark
- 2 lg piure dulce de dovleac
- 2 foi de gelatină
- 3 lg de lapte degresat
Preparare brioșe. Într-un bol amestecăm ingredientele uscate (tărâțele și laptele praf). Adăugăm apoi ouăle, laptele degresat, piureul de dovleac, praful de copt, îndulcitorul și scorțișoara. Omogenizăm bine compoziția și o turnăm în formele de silicon, umplem fiecare formă circa trei sferturi (mie mi-au ieșit 8 bucăți deoarece au ocupat și formele de hârtie spațiu). Apropo, nu vă recomand să le puneți în forme de hârtie deoarece se lipește compoziția și se pierde mult.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu