Categorie:
- Feluri principale
Etapa:
Croaziera
Portii:
4
Timp de preparare:
20 min
Timp de gatire:
40-50 min
Dificultate:
Scazuta
Ingrediente:
-2 pulpe de pui tăiate în 2 (copănel și pulpă superioară)
- 1 legătură de ceapă verde (2 cepe potrivite)
- 3-4 roșii
- 3 căței de usturoi
- sare
- piper
- oregano
- 1 borcan ciuperci intregi sau 2 borcane ciuperci taiate
- 1 lgt ulei de măsline (optional)
- 1 legătură de ceapă verde (2 cepe potrivite)
- 3-4 roșii
- 3 căței de usturoi
- sare
- piper
- oregano
- 1 borcan ciuperci intregi sau 2 borcane ciuperci taiate
- 1 lgt ulei de măsline (optional)
Pasi pentru executare:
Curățăm puiul de piele sau de excesul de grăsime (puteți încerca dacă veți curăța bine carnea de grăsime să le gătiți cu piele, dar să o îndepărtați când e gata). Partea superioara o puteti cresta cu cutitul in 2 locuri pentru a se face mai usor.
Ceapa o tăiați rondele și o puneți pe fundul tăvii. Așezați bucățile de pui peste aceasta. Între bucățile de pui așezați cățeii de usturoi zdrobiți puțin cu patul unui cuțit, ciupercile și roșiile tăiate în patru. Condimentați cu sare și piper, adăugați oregano și stropiți cu lingurița de ulei.
Se baga tava in cuptorul încins la 180 de grade pentru circa 40-50 minute.
Eu am adaugat si zeama dintr-un borcan de ciuperci care a scazut in timp ce mancarea era in cuptor.
Un deliciu!
Ceapa o tăiați rondele și o puneți pe fundul tăvii. Așezați bucățile de pui peste aceasta. Între bucățile de pui așezați cățeii de usturoi zdrobiți puțin cu patul unui cuțit, ciupercile și roșiile tăiate în patru. Condimentați cu sare și piper, adăugați oregano și stropiți cu lingurița de ulei.
Se baga tava in cuptorul încins la 180 de grade pentru circa 40-50 minute.
Eu am adaugat si zeama dintr-un borcan de ciuperci care a scazut in timp ce mancarea era in cuptor.
Un deliciu!
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu