miercuri, 11 septembrie 2013

Piept de pui cu ou

Categorie:

Etapa: 
Atac
Portii: 
2
Timp de preparare: 
15 min
Timp de gatire: 
30 min
Dificultate: 
Scazuta
Ingrediente: 
200 g piept de pui
3 oua
O ceapa mica
Sare, condimente
Pasi pentru executare: 
Calim ceapa in tigaie (daca sunteti la croaziera puteti pune 3 picaturi de ulei de masline)
Apoi punem o ceasca de apa , lasam sa fiarba 2 min si adaugam pieptul de pui.
Lasam sa fiarba cam 10 min, in timp ce mixam ouale cu putina sare pana ce iese un fel de spuma.
Daca mai ramane apa , o scurgem si apoi punem pieptul de pui cu ceapa intr-o tava sau puteti sa il lasati in tigaie.
Turnati "spuma"de oua deasupra si puneti condimentele (eu am pus chili, oregano si putin cimbru).Apoi bagati tava sau tigaia la cuptor la 155○ si lasati pana cand este gata , la mine a durat cam 15 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu