Aceasta reteta este foarte gustoasa, si este pentru 2 persoane…
Blat: 4 linguri tarate de ovaz
2 linguri tarate de grau
2 oua
sare, praf de copt
4 linguri branza de vaci cu 0,2% grasime (sau ce aveti, degresata)
1/2 paharel de iaurt degresat
Ingrediente: Deasupra blatului punem un amestec format din 4-5 felii subtiri de sunca de pui, taiata cubulete sau feliute mici, 1/2 cutie ciuperci maruntite, 1/2 ardei verde, ceapa. Pentru ornat, am folosit aici rosii cherry si 4 feliute de branza topita light…
Preparare: Se amesteca ingredientele pentru blat intr-un vas, iar albusurile se bat spuma separat si se incorporeaza dupa. Pasta groasa astfel formata se pune intr-o tava antiadeziva de tarta la cuptor, la foc mediu, 15-20min. Se scoate dupa si se adauga ingredientele si rosiile cherry, dupa care se mai da la cuptor 10 min. In final se scoate din cuptor, se adauga branza topita si se mai lasa apoi 5 minute in cuptorul stins dar incins ( pentru ca altfel se topeste prea rau branza…). Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu